Rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Nimi: Tmi Lauri Koistinen

Sähköpostiosoite: [email protected] 

 

REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

Nimi: Lauri Koistinen

 Sähköpostiosoite: [email protected] 

 

REKISTERIN NIMI

Tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjärekisteri

Asiakas- ja ilmaisvalmennusten tilaajien infokirjelista

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva  tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien, sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen & kehittämiseen sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen & kehittämiseen sekä analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.

 

REKISTERIN TIETORYHMISTÄ

Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain rajoissa. 

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Yritys ei paljasta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos yritys uskoo vilpittömässä mielessä sen olevan lain noudattamisen tai näiden käyttöehtojen noudattamisen kannalta tarpeellista. Tietoja voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

 

REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Käyttäjällä on myös oikeus itse poistaa omat tietonsa rekisteristä jokaisen sähköpostin lopussa olevasta ”Peruuta tilaus”-linkistä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.