Ehdot

Käyttöehdot

LUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KURSSIALUSTAN KÄYTTÖÄ. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi näihin käyttöehtoihin. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä verkkosivustoa.

 

Sinun pääsyäsi tähän verkkosivustoon ja kaikkiin siihen liittyviin Tmi Lauri Koistisen (johon sisältyy muun muassa www.korjaaitsekehoasi.fi) ylläpitämiin verkkosivustoihin (yhdessä ”Sivusto”) sovelletaan seuraavia ehtoja (”Ehdot”) sekä kaikkia sovellettavia lakeja. Näihin ehtoihin ja Internet-sivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt ilman rajoituksia tai ehtoja käyttöedellytykset ja tunnustat, että kaikki muut sinun ja sivuston väliset sopimukset korvataan ja että niillä ei ole voimaa tai vaikutusta:

 

 1. Hyväksyt, että Sivusto itse, samoin kuin kaikki sisältö, videot, koulutusmateriaalit, tuotteet, palvelut ja / tai muut materiaalit (Sisältö), jotka olemme asettaneet Sivustolle ovat henkilökohtaista käyttöäsi varten ja ne ovat Tmi Lauri Koistisen (Yritys) omaisuutta. Hyväksyt, että tällaiseen Yrityksen sisältöön sisältyy kaikki omistusoikeuden mukaiset videot, HTML / CSS, Javascript, grafiikat, ääni- ja äänitallenteet, valokuvat, asiakirjat ja tekstit sekä kaikki muut Sivustoon sisältyvät materiaalit. Edellyttäen, että noudatat näitä käyttöehtoja, Yritys myöntää sinulle pääsyn sivustoon, sen tarkastelemiseen ja käyttämiseen yksinomaan henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Mitään Yrityksen sisältöä ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, lähettää, levittää, käyttää julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen tai ladata millään tavalla, ellei yritys ole nimenomaisesti antanut kirjallista lupaa. Sisällön muuttaminen tai sisällön käyttö mihinkään muuhun tarkoitukseen rikkoo Yrityksen, kuten myös muiden aineistoa luoneiden tekijöiden tekijänoikeuksia ja muita omistusoikeuksia. Et saa levittää, muokata, lähettää tai käyttää Sivustoa tai sen sisältöä, mukaan lukien mitään ohjelmistoja, työkaluja, grafiikkaa ja / tai äänitiedostoja, julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin ilman Yrityksen nimenomaista kirjallista lupaa. Linkkiä sivustolle www.korjaaitsekehoasi.fi sekä Yrityksen tuottamaa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja blogeihin saa jakaa. 

 

 1. Kaikki sisältö, kuten teksti, data, grafiikkatiedostot, videot ja äänitiedostot ja muut Sivustossa olevat materiaalit, on suojattu tekijänoikeuksilla, ellei toisin mainita, ja ne ovat Yrityksen omaisuutta.

 

 1. Korjaa Itse Kehoasi on Yrityksen omistama tavaramerkki.

 

 1. Vaikka Yritys pyrkii kohtuullisiin toimiin sisällyttääkseen tarkkoja ja ajantasaisia tietoja Sivustoon, Yritys ei anna takuita tai huomautuksia sen oikeellisuudesta. Yritys ei vastaa mistään Sivuston sisällön virheistä tai puutteista.

 

 1. Rekisteröityessäsi sivustolle suostut vastaanottamaan ilmoituksia, viestejä uusista tuotteista tai palveluista tai muita tietoja tai kirjeenvaihtoa Yritykseltä. Suostut vastaanottamaan ilmoituksia sähköpostitse.

 

 1. Yritys pyrkii rajoittamaan luvatonta pääsyä tietoihimme ja tiedostoihimme kaupallisesti kohtuullisin keinoin. Mikään järjestelmä, suojattu salasanalla tai ei, ei kuitenkaan voi olla täysin läpäisemätön. Asiakas myöntää, että luvattomalla kolmannella osapuolella voi olla mahdollisuus käyttää, tarkastella, kopioida, muokata tai levittää Sivustolla käyttämäsi tietoja ja tiedostoja. Sivuston käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

 

 1. Yritys ei tarkoituksella paljasta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, paitsi jos yritys uskoo vilpittömässä mielessä sen olevan lain noudattamisen tai näiden käyttöehtojen noudattamisen kannalta tarpeellista. Sivustoa käyttämällä ilmoitat hyväksyväsi yrityksen tietosuojakäytännön, https://www.korjaaitsekehoasi.fi/pages/rekisteriseloste. Jos et hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä kokonaan tai osittain, älä käytä tätä sivustoa.

 

 1. Yritys ei ole vastuussa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, esim. laitteiden toimivuuteen, maksujärjestelmiin tai verkkoyhteyden toimivuuteen liittyen.

 

 1. Yritys ei ole vastuussa mistään Sivuston käyttäjälle aiheutuvasta fyysisestä, henkisestä tai materiaalisesta haitasta. Sivuston sisältö ei korvaa terveydenhuollon ammattihenkilön konsultaatiota. Yritys ei ole vastuussa jos sivuston käyttäjä ei saa haluamiaan tuloksia Yrityksen tuottaman sisällön avulla.

 

 1. Käyttäjätunnus ja salasana on henkilökohtainen. Käyttäjä ei saa paljastaa Käyttäjätunnusta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjä saa antaa kolmannelle osapuolelle oikeutta käyttää Käyttäjätunnustaan. Palveluntarjoaja ei vastaa Käyttäjätunnuksen luvattomasta, sopimattomasta tai laittomasta käytöstä mikäli Käyttäjätunnus paljastuu, arvataan, murretaan tai se joutuu ohjelmistovirheen kohteeksi. Kaikki käyttäjän Käyttäjätunnuksella tehdyt toimet katsotaan kyseisen Käyttäjätunnuksen omistajan tekemiksi. Mikäli käyttäjä tulee tietoiseksi Käyttäjätunnuksen oikeudettomasta käytöstä tai mikäli Käyttäjätunnuksen luottamuksellisuus on vaarantunut, tulee käyttäjän ilmoittaa tästä välittömästi Yritykselle. Yritys voi tällöin oman harkintansa mukaisesti sulkea Käyttäjätunnuksen sen väärinkäytön estämiseksi.

 

 1. Lähtökohtaisesti Sivustolla tehdyissä ostoissa ei ole peruutusoikeutta, koska kyseessä on digitaalinen tuote, jonka asiakas saa kokonaisuudessaan välittömästi käyttöönsä ja voisi hyödyntää esimerkiksi materiaaleja tallentamalla ne koneelleen ja tekemällä tämän jälkeen peruutuksen. Yritys on kuitenkin aina valmis keskustelemaan mikäli peruutukselle on hyvä syy. Näissä tilanteissa tulee asiakkaan olla yhteydessä Yritykseen viimeistään 5 päivän sisällä ostosta.

 

 1. Nämä ehdot tulevat voimaan 15.10.2019 ja ovat voimassa toistaiseksi.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.